Jeugdteam Assendelft, Westzaan

Zit jij met een probleem, thuis, op school of op je werk en kom je er niet uit? Meld je aan zodat we samen met jou een plan kunnen maken om dit op te lossen.

Hulp nodig?

Ja, ik wil me aanmelden

Hoe kom je verder met ons in contact?

Op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur op
075-6518397 of mail naar: team6@jt.zaanstad.nl

Ons adres

Parkrijklaan 121B (in de Kaaik, ingang vind je aan kant van de parkeerplaats)
1567 HD, Assendelft

Over ons

Het Jeugdteam Assendelft Westzaan komt naar het gezin of jongere toe. In overleg wordt een eerste afspraak gemaakt. Daarin wordt afgesproken hoe de hulp ingezet kan worden. Het team bestaat uit medewerkers met verschillende achtergrond: pedagogen, ambulant hulpverleners,psychologen en jeugdpreventiemedewerkers. Ook zijn er medewerkers met kennis op gebied van licht verstandelijke beperking.

Welke vragen?
Opvoeden en opgroeien is niet altijd makkelijk. Soms zijn er ook andere omstandigheden die het moeilijk maken. Bijvoorbeeld bij echtscheiding, ruzies in huis of in de buurt. Of bij pesten op school. Door de brede samenstelling kan het Jeugdteam bij de meeste vragen aansluiten. Twijfel of het Jeugdteam wel de geschikte plek is? Bel ons dan eerst!

Mogelijk zou een cursus of training ook al helpend kunnen zijn. 
Kijk hiervoor eens op de site: www.cursusbureauzaanstreek.nl

Agenda

  • Er is momenteel niets gepland. Kom later nog eens terug.

Moeder van Daisy en Tom, 4 en 7 jaar

Daisy luistert niet goed en heeft woede aanvallen, ik moet alles herhalen. Soms word ik er zo moe van dan laat ik het maar gaan.

Lees het hele verhaal